Jagodić: Tri boda su najvažnija

Borac slavio u Banovićima

Jagodić: Tri boda su najvažnija

D. Banović

Pobjedom u Banovićima fudbaleri Borca učvrstili su se na čelu premijerligaške tabele. Banjalučani su tako nanizali sedmu utakmicu bez poraza, a peti uzastopni trijumf. Borac je do tri boda došao u 85. minutu golom Perice Stančeskog.

Trener Jagodić je bio zadovoljan poslije utakmice.

"Teren je bio težak pa zbog toga nismo mogli da odigramo onako kako smo željeli. Pokušali smo dubinskim i visokim loptama da dođemo do šanse. Jedna takva akcija je urodila plodom i mi smo zasluženo pobjedili. Da je Maletić u prvom poluvremenu u 22. minutu iskoristio dobru šansu siguran sam da bi došli i do ubjedljivije pobjede, ali dobro je i ovako. Tri boda su najvažnija.", rekao je šef struke Vlado Jagodić.

U nastavku sezone Borac igra dvije utakmice kao domaćin, prvo protiv Slobode, a onda i protiv Rudar Prijedora.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.