Jagodić zadovoljan igrom i rezultatom

Nakon uvjerljive pobjede nad Slavijom

Jagodić zadovoljan igrom i rezultatom

D. Banović

Pobjedom protiv Slavije fudbaleri Borca stavili su tačku na prvu trećinu jesenjeg dijela sezone. Borac je sa 10 bodova na svom kontu otišao na pauzu koja će zbog reprezentativnih kvalifikacija da traje dvije sedmice.

Trener Vlado Jagodić kaže da je zadovoljan igrom i rezultatom, a mladi stručnjak je u četiri utakmice, koliko sjedi na klupi upisao tri pobjede i jedan neriješen rezultat.

"Nakon četiri utakmice bez pobjede pred svojim navijačima, mojim momcima je bila potrebna jedna ovako dobra partija i ubjedljiva pobjeda. Žao mi je što smo u finišu utakmice dozvolili rivalu da postigne taj jedan gol, ali i ovako je dobro. Odigrali smo utakmicu u visokom ritmu i sad konačno mogu da kažem da sam zadovoljan izdanjem i partijom koju su moji igrači pružili", rekao je Jagodić.

Fudbaleri Borca dobili su dva dana odmora, a naredni trening će da odrade u utorak. Do tad će biti poznato i gdje će ekipa da odradi mini pripreme.

"Dva dana odmora će nam svima dobro doći. Do utakmice protiv Sarajeva na Koševu ćemo da odradimo mini pripreme i spremno ćemo da dočekamo ovaj derbi", rekao je Jagodić.

Kako sad stvari stoje, Borac bi mini pripreme trebalo da odradi u obližnjoj Bardači, a u planu je i odigravanja dvije utakmice. Jedan od rivala bi mogao da bude i Osijek, a pregovori dva kluba su u toku.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.