Jagodić: Zadovoljan sam igrom i rezultatom

Starčević: Utakmica je odlučena u prvom poluvremenu

Jagodić: Zadovoljan sam igrom i rezultatom

Dino Kurbegović

Nogometaši Čelika konačno su obradovali svoje navijače pobjedivši u današnjem susretu na Bilinom polju solidnu ekipu prijedorskog Rudara. Zeničani su danas konačno pokazali da imaju kvalitet i goste ispratili kući sa četiri gola u mreži Bodiroge.

Nakon utakmice svoje viđenje ovog susreta dali su i dvojica trenera.

Trener gostiju, Slobodan Starčević nije bio zadovoljan igrom i rezultatom

"Čestitam Čeliku na pobjedi, a svakako da je utakmica bila odlučena već u prvom poluvremenu. Nakon što nam je sjajni Kajkut postigao prvi gol i asistirao kod drugog, ostali smo sa igračem manje i naše nade da napustimo Zenicu neporaženi pale su u vodu. Danas smo bili preslabi i prevagnula je veća želja i efikasnost Čelikovih igrača. Mi smo imali neke šanse, ali ih nismo iskoristili i domaćini su nas kaznili i zasluženo pobijedili", kazao je Starčević.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Trener Zeničana konačno je imao razloga za zadovoljstvo nakon utakmice

"Zadovoljan sam igrom i rezultatom, izmješao sam ekipu, momci su odigrali dobro i naravno da sam sretan jer Rudar je ozbiljna ekipa koja dobro igra u gostima. Gosti su imali igrača manje, borili su se, ali mi smo danas imali mnogo više motiva i igrači su se morali dići iznad svega. Dedića sam gurnuo više u napad što se danas pokazalo kao dobar potez jer je postigao dva gola, a igrači kojima sam pružio šansu od početka opravdali su povjerenje. Naravno da je ova pobjeda važna za našu ekipu jer ćemo se psihološki mnogo podići nakon prve pobjede u sezoni. Sada imamo dovoljno vremena da se pripremimo za utakmicu protiv Zvijezde u Gradačcu, gdje se nadam da ćemo biti još bolji. Za kraj bih se zahvalio navijačima na podršci i stvarno im skidam kapu", završio je Jagodić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.