Jagodić: Željo pravi račun bez krčmara

Na pressici FK Sloboda

Jagodić: Željo pravi račun bez krčmara

Edmir Škorić

Trener Slobode Vlado Jagodić govorio je o situaciji u FK Sloboda na današnjoj press konferenciji.

"Svima želim dobro zdravlje i sreću u novoj godini. Želim da se zahvalim upravnom odboru na produžetku ugovora. Volim kontinuitet i zaista je čast i zadovoljstvo voditi klub do stotog rođendana.  Izuzetno sam zadovoljan kako stvari idu, međutim moramo neke stvari raščistiti, pogotovo oko nekih stvari koje remete klub. Smatram da Sloboda ima kvalitetne trenere i stojim iza svih odluka, pa tako i iza stručnog štaba. Amir Spahić je moj prvi asistent, Nermin Hasić drugi, a trener golmana je Mirsad Dedić", rekao je Jagodić, te je dodao:

"Što se tiče igračkog kadra, zadovoljan sam. A svi koji mi zabiju nož u leđa, poput ovih golmana, kako onda da sarađujem s njima?".

"Stvari u klubu se postavljaju kako treba, što mi je drago. Želim da se Sloboda ispopunjava sa mladim igračima i to mi je cilj. To što Željo želi nas razvaliti, a sebe pojačati, to je račun bez krčmara", dodaje Jagodić.

"Kada su omladinci u pitanju, praksa je bila da je Sloboda na zadnjem mjestu, a toga više nema i ja ću biti posebno na braniku Slobode da branim njene interese", tvrdi trener Slobode.

Jagodić je kazao da će Sloboda igrati u Međugorju dvije pripremne utakmice, dok će u trećoj fazi priprema biti odigrano pet mečeva.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

On je još najavio jedno dobro pojačanje u Slobodu, a za Adnana Jahića kaže da će biti na prozivci i da je riječ o kvalitetnom igraču. Kada je u pitanju Miljan Govedarica, kaže kako nije zadovoljio njegove kriterije. Status Ivana Fatića je zasad nepoznat. "Ako je promijenio mišljenje, čut ćemo se na pripremama", dodaje Jagodić.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi