Jagodić bez komentara, u prvom planu mu zdravstveno stanje

Nakon što je raskinuo sradnju s Borcem

Jagodić bez komentara, u prvom planu mu zdravstveno stanje

E. Oštraković

Ono što se dugo nagađalo, danas je postalo i zvanično, a to je da je Vlado Jagodić raskinuo saradnju sa Borcem iz Banja Luke.

U posljednje vrijeme kružile su priče kako će Jagodić biti prekomandovan na mjesto sportskog direktora, te da će neko novi dobiti šansu da bude trener Borca.

Kontaktirali smo sada već bivšeg trenera Borca, a on je samo kratko odgovorio na naše pitanje u vezi raskida saradnje.

"Nemam komentar. Saniram svoje zdravstveno stanje i to mi je u ovom trenutku najbitnije", kratko je rekao Vlado Jagodić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ostaje da vidimo koga će čelnici Borca u narednom periodu izabrati za novog trenera ove ekipe, koji će tako naslijediti Jagodića na klupi tima iz Banja Luke.

Top Komentari

Sloboda
Jbg sad borac ne može biti prvak
13 0
user1583752673
Kako ono nedavno rece nekome smeta da Borac bude sampion hahaha
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi