Jagodina pobjedom okončala polusezonu

Jelen Superliga

Jagodina pobjedom okončala polusezonu

Utakmicama 15. kola srbijanske Jelen Superlige, okončan je prvi jesenji dio sezone u fudbalskom prvenstvu Srbije.

Fudbaleri Jagodine na najbolji su mogući način okončali prvio dio prvenstva, pošto su u 15. kolu Jelen Superlige Srbije pobijedili Donji Srem sa 2:0.

Dvostruki strijelac u pobjedi ekipe iz Jagodine bio je Miloš Stojanović, koji je golovima u trećoj i 45. minuti donio pobjedu svojoj ekipi, koja proljeće čeka na sjajnoj trećoj poziciji na tabeli.

Novi Pazar je poražen sa 0:2 na svom terenu od Hajduka iz Kule. Dvostruki strijelac za goste bio je Adamović u 68. i 83. minuti utakmice.

Kragujevački Radnički je na svom terenu vodio golom Miloševića od 26. minuta, ali je Javor preokrenuo u drugom poluvremenu. Milovanović je u 60. izjednačio, a trijumf Ivanjičanima doneo je Eliomar Silva u 90. minutu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.