Jahić: Ako ne odem u Hull, prelazim u AEK

Jahić: Ako ne odem u Hull, prelazim u AEK

Konačni rasplet situacije vezan za transfer reprezentativca Bosne i Hercegovine Sanela Jahića trebao bi se znati u ponedeljak. Međutim, engleski Hull City nije jedina ekipa koja je u igri za dovođenjem našeg reprezentativca.

"U ponedeljak ću sve definitivno znati. Evo prije par trenutaka sam održao sastanak sa sportskim direktorom i predsjednikom Arisa, koji su mi dali uvjeravanja da će se postići dogovor sa Hullom, te da ću potpisati ugovor sa engleskim premierligašem", rekao je Sanel Jahić za SportSport.ba.

Međutim, član Hull City nije jedina ekipa koje je pokazala interesovanje za Sanela Jahića. Prije njih to je učinio Wigan, a sada se u utrku uključio i grčki AEK, kojeg sa klupe vodi bh. stručnjak Dušan Bajević.

"Tačno je da je i AEK u igri. Ukoliko se ne ostvari transfer u Hull, prihvatiću ponudu AEK-a, koji je za mene ponudio 600.000 eura", dodao je Jahić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti