Jahić je bio neprelazan
Sanel Jahić

Ćiro hvali sina

Jahić je bio neprelazan

Sanel Jahić je protiv Estonije po ko zna koji put potvrdio da se radi o veoma kvalitetnom, polivalentnom i pouzdanom članu fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Selektor Miroslav Blažević ne može ni zamisliti zadnju liniju bez ovog nekadašnjeg fudbalera sarajevskog Željezničara.

"Jahić je možda manje atraktivan od nekih drugoh svojih kolega iz reprezentacije, ali je stoprocentno efikasan. Protiv Estonije, niko nije prošao pored njega. Pa čak je i estonski selektor kazao kako je on bio najbolji akter na terenu. Posjeduje velike kvalitete i važan je član naše ekipe", hvalio je svog "sina" selektor BiH Miroslav Blažević.

Jahić je također zadovoljan svojom igrom protiv Estonije, ali kaže kako je već zaboravio Talin i mislima se okrenuo predstojećim susretima.

"Svi smo dobro odigrali u Talinu, ali tu utakmicu trebamo zaboraviti i okrenuti se ka Španiji i susretima baraža. Jako je bitno da u te susrete uđemo maksimalno koncentrisani i rasterećeni", dodao je Jahić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije