Jahić, možda, umjesto Wigana u Hull City

Jahić, možda, umjesto Wigana u Hull City

Bh. reprezentativac, Sanel Jahić, jučer je stigao na Otok kako bi počeo pregovore s Wiganom, ali britanski mediji špekulišu da nije isključeno ni da karijeru nastavi u nekom drugom klubu.

Portal Sport Hull javlja da će Jahić trenirati sa Hull Cityjem danas, a u slučaju da zadovolji vjeruje se da ga očekuje ugovor vrijedan oko 900.000 eura.

Još jučer, plan je bio da danas naš reprezentativac obavi ljekaske preglede u Wiganu, dok su danas mediji već počeli špekulisati i s drugim opcijama.

Ipak, manager Hulla, Phil Brown tvrdi da će transfer prvenstveno zavisiti od toga kako se Jahić pokaže u narednih 24 sata.

“Jahić će nekoliko dana trenirati sa nama, vidjećemo koliko on može i tek onda možemo razgovarati.”, rekao je Brown. “Još uvijek nismo razgovarali o iznosu transfera sa njegovim klubom.”

U izjavi za naš portal, Jahić nije krio svoju želju da napusti Aris i karijeru nastavu u najjačoj ligi svijeta.

"San svakog igrača je da zaigra na Otoku.", rekao je Jahić, iako smo jučer razgovarali o njegovom prelasku u Wigan.

Prema pisanju portala Hull City, Jahić je u Hull stugao samo dan nakon što je propao dogovor ovog kluba sa napadačem Alvarom Negredom, koji je odlučio ostati u Španiji i igrati za Sevillu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije