Jahić: Možemo do Južne Afrike

Reakcije na žrijeb baraža

Jahić: Možemo do Južne Afrike

Adnan Beganović

Bosanskohercegovačka fudbalska reprezentacija u baražu za Svjetsko prvenstvo u Južnoafričkoj Republici igrat će protiv Portugala. Odmah nakon što smo saznali protivnika u baražu kontaktirali smo Sanela Jahića.

„Ne znam šta da kažem, moglo je i bolje ali i gore. Mislim da imamo svoje šanse i ja sam uvjeren da možemo se plasirati na Svjetsko prvenstvo“, rekao je Sanel Jahić za SportSport.ba te dodao:

„Portugal je favorit, no i mi imamo još mnogo toga za pokazati. Imaju ekipu prepunu velikih igrača, ali kao kolektiv ne izgledaju mi baš sjajno. Imali su dosta problema u kvalifikacijama i mislim da bi prvi susret u Portugalu mogao biti presudan“.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije