Jahić: Možemo do Južne Afrike

Sanel smatra da imamo velikih šansi u Zenici

Jahić: Možemo do Južne Afrike

Svoje zadatke sinoć je obavio perfektno, bio je borben kao uostalam i cijela ekipa, a danas je Sanel Jahić uvjeren da možemo do smotre najboljih svjetskih selekcija.

"Velika je šteta što smo poraženi, jer smo odigrali jako dobro svih 90 minuta utakmice. Mislim da smo u pojedinim trenucima susreta nadigrali Portugalce i to na njihovom terenu, što svakako nije mala stvar", rekao je pouzdani Sanel Jahić i dodao:

"Domaći su više držali loptu u svojim nogama, ali nisu bili konkretni u napadu. U revanšu u Zenici moramo biti spremni za svaki izazov koji bude tu pred nama. Ipak, smatram kako možemo nadoknaditi ovaj poraz pred našim navijačima".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije