Jahić na putu za Englesku
Sanel Jahić

Reprezentativac BiH sutra pregovara sa Wiganom

Jahić na putu za Englesku

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Sanel Jahić trenutno čeka let za Englesku, gdje sutra treba obaviti medicinske pretrage i otpočeti pregovore sa predstavnicima Wigana.

Dosadašnji fudbaler Grčkog Arisa nalazi se pred potpisom za Wigan, koji će grčkoj ekipi, u slučaju da se transfer i obavi, isplatiti 1,5 miliona funti na ime obeštećenja.

"Evo, čekam avion za Englesku, gdje sutra imam zakazane medicinske pretrage, nakon čega ću sa svojim menadžerom otpočeti pregovore sa Wiganom. Za sada ne mogu 100 % tvrditi da sam novi igrač ove engleske ekipe, ali mislim da smo veoma blizu realizacije transfera", kazao je Jahić za SportSport.ba.

Jahić bi u slučaju da se ovaj transfer sutra i realizuje, postao jedini bh. fudbaler u engleskoj Premier ligi.

"Engleska Premier liga jedna je od najjačih na svijetu i sigurno je da je san svakog fudbalera igrati na Ostrvu. Osim toga, bilo bi mi jako drago zaigrati u Engleskoj kao jedini reprezentativac BiH, uz Asmira Begovića naravno, jer bi to pomoglo i na promociji naše domovine u svijetu", dodao je nekadašnji fudbaler sarajevskog Željezničara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije