Jahić očekuje pobjedu protiv Gane

Prvotimac AEK-a želi sačuvati mjesto u reprezentaciji

Jahić očekuje pobjedu protiv Gane

Kod predhodnog selektora fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Miroslava Blaževića Sanel Jahić bio je neizostavan u zadnjoj liniji

Ovaj igrač atinskog AEK-a se nada da će taj status zaslužiti i kod novog selektora bh. reprezentacije Safeta Sušića.

"Svakako da očekujem da ću igrati, a svakako je da ću dati sve od sebe na terenu. Što se susreta sa Ganom tiče, očekujem pobjedu pred našim navijačima, iako je sigurno da do pobjede nećemo moći doći baš lako. Gana je veoma jaka reprezentacija, koja je već godinama pri vrhu svjetskog fudbala, a to je za nas od velike važnosti, s obzirom da nam je potrebno utakmica sa jakim reprezentacijama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.