Jahić oduševljen pobjedom i golom

Nakon prvijenca u dresu Karabukspora

Jahić oduševljen pobjedom i golom

Bh. reprezentativac Sanel Jahić je u utakmici  21. kola turske fudbalske Super lige, na svome debiju za Karabukspor postigao gol u pobjedi protiv Trabzonsporora od 2:1, a nakon utakmice nije krio oduševljenje.

"Ovo je fantastično. Znao sam kakva je atmosfera na turskim stadionima, ali ovo zaista nisam očekivao." rekao je naš reprezentativac, dodavši:

"Odigrali smo odličnu utakmicu i ostvarili smo pobjedu protiv favorizovanog protivnika kao što je Trabzon, što mi je posebno drago. Riječima ne mogu opisati koliko mi je drago što sam postigao gol na svojoj prvoj utakmici." pomalo euforično je izjavio naš reprezentativac za SportSport.ba.

Podsjetimo, Jahić je sa turskom ekipom nedavno potpisao dvo i po godišnji ugovor, a u Karabukspor je došao iz kiparskog APOEL-a. U dosadašnjoj karijeri nastupao je za Željezničar, Las Palmas, Meridu, Aris i AEK.




NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.