Jahić optimista uoči Estonije
Sanel Jahić

Prvotimac AEK-a nezamijenjiv u reprezentaciji

Jahić optimista uoči Estonije

Jedan od standardnih u postavci igre selektora BiH Miroslava Blaževića jeste od ove sezone igrač atinskog AEK-a Sanel Jahić, koji će i protiv Estonije početi u prvom sastavu.

Jahić će zajedno sa Emirom Spahićem i Safetom Nadarevićem činiti posljednji bedem pred golom na kojem će stajati Kenan Hasagić.

"Optimista sam. Kako i ne bi bio kada igramo ovako dobro i kada smo uprkos svim očekivanjima došli nadomak plasmana na Svjetsko prvenstvo i u veoma jakoj grupi u konkurenciji Španije, Turske i Belgije. Sada trebamo preći još prepreku zvanu Estonija i idemo u baraž. Mislim da nas u Talinu ne čeka lagan posao, ali ukoliko naši napadači Vedad Ibišević i Edin Džeko zaigraju kako znaju, problema ne bi smjelo biti", kazao nam je Sanel Jahić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije