Jahić poslije AEK-a u APOELU

Naš reprezentativac će igrati u Ligi prvaka

Jahić poslije AEK-a u APOELU

APOEL iz Nicosie je poslije atinskog AEK-a nova destinacija našeg reprezentativca Sanela Jahića.

Nakon dvije sezone u Atini potpisao je ugovor sa kiparskim klubom koji je prošle sezone osvojio 21 titulu i igraće u kvalifikacijama za Ligu prvaka gdje im je protivnik u drugoj rundi albanski Skenderbeu.

APOEL je debitovao u grupnoj fazi Lige prvaka u sezoni 2019/2010. Jahić je prošle sezone za AEK odigrao 17 utakmica u prvenstvu, 6 u Evropskoj ligi i 2 u Kupu koji je i osvojio njegov sad već bivši klub.

Rođen je 10.12.1981 u Strasbourgu i do sad je igrao za Strasbourg B, Sochaux, Željezničar, Meridu, Las Palmas, Aris i AEK. Za BIH je odigrao 18 utakmica i postigao je jedan gol.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.