Jahić: Potpisujem s AEK-om na 4 godine

Jahić ponovo sarađuje s Bajevićem

Jahić: Potpisujem s AEK-om na 4 godine

Adnan Beganović

Saga o novom klubu fudbalskog reprezentativca Bosne i Hercegovine, Sanela Jahića, konačno je rješena i kako se u posljednje vrijeme pretpostavljalo to će biti grčki AEK.

Naime, informacije koje su govorile da će Jahić potpisati za slavni grčki AEK pokazale su se tačnim, a prije nekoliko trenutaka kontaktirali smo našeg reprezentativca koji je za SportSport.ba potvrdio da je novi igrač AEK-a.

„Sve je napokon rješeno. Transfer je dogovoren i jako sam sretan. Dolazim u veliki klub kod trenera sa kojim sam imao jako dobru saradnju i presretan sam zbog toga“, rekao je Jahić te dodao:

„Upravo se nalazim na aerodromu i čekam let za Atinu. Na moje veliko zadovoljstvo konačno je rješeno i pitanje mog novog kluba. U Atini će me dočekati moji novi poslodavci i planirano je da danas potpišem ugovor. Dogovorili smo sve uslove i od danas pa u naredne ćetiri godine ja sam igrač AEK-a“.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.