Jahić razmišlja samo o pobjedi
Sanel Jahić

Novi igrač AEK-a optimističan

Jahić razmišlja samo o pobjedi

Novi igrač grčkog AEK-a Sanel Jahić kasnio je na okupljanje reprezentacije Bosne i Hercegovine dan, zbog potpisivanja ugovora sa svojom novom ekipom, koju sa klupe vode proslavljeni bh. stručnjak Duško Bajević.

Jahić je u kontrolnom susretu sa Famosom bio jedan od najzapaženijih na terenu. Sjajno je probijao po bokovima, a njegovi centaršutevi bili su stalna opasnost po gol protivnika. Nakon jednog Jahinog ubacivanja, Zlatan Muslimović je pogodio za konačnih 2:0.

"Susret sa Famosom je bila samo proba, ali sam zadovoljan svojom igrom. Ne smijemo se zavaravati, jer u tom meču odnos snaga na terenu i nije nego mjerodavno mjerilo. Vidjećemo kako će to sve izgledati protiv Armenije. Motiva, želje i elana nam ne nedostaje, samo da sve to prenesemo na teren i mislim da u tom slučaju pobjeda ne bi smjela doći u pitanje", rekao je Sanel Jahić.

Danas slijedi gostovanje Armeniji, a onda u Zenicu dolazi Turska...

"Prvo moramo preskočiti danas Armeniju, pa tek onda razmišljati o Turskoj. O meču u Zenici ću radije pričati večeras. Što se Armenaca tiče, igraju jako brz fudbal i pokušaće nas napasti preko kontranapada. Međutim, kvaliteta je na našoj strani i nadam se da ćemo sve to danas potvrditi na travnjaku i pobijediti. Drugačije ne smije razmišljati", dodao je novi prvotimac atinskog AEK-a.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije