Jahić: Zlim jezicima ću zatvoriti usta, imam šta da ponudim

Oglasio se novi član Slobode

Jahić: Zlim jezicima ću zatvoriti usta, imam šta da ponudim

Samir Mlaćo

Iskusni Adnan Jahić danas je pojačao tuzlansku Slobodu. Ovaj vezni nogometaš već ranije nosio je dres Slobode, te bio i kapiten, a na Tušanj dolazi iz niželigaša Svatovca.

Ova odluka struke Slobode iznenadila je mnoge koji ne vjeruju da Jahić može biti pojačanje Slobodi u borbi za vrh tabele, dok su pojedini mišljenja da ovaj nogometaš ipak ima šta pokazati.

Jahić se večeras oglasio statusom na svom facebook profilu, te izazvao dosta pažnje navijača Slobode.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Poštovani prijatelji, ovim putem vas želim obavijestiti da sam našao zajednički jezik sa rukovodstvom tuzlanske Slobode, te da ću u narednoj godini nastupati za svoj matični klub. Da dobro ste pročitali, svoj matični klub, gdje sam ponikao kao igrač, prošao sve omladinske i reprezentativne selekcije, izgradio se kao ličnost, te odigrao za prvi tim oko 250 zvaničnih premijerligaških susreta. Malo je, zar ne? Bio sam kapiten, lider tima, vodja (pitajte Sakiba Malkočevića op.a) igrao dva finala Kup-a BiH... Zlim jezicima koji su me na društvenim mrežama nazvali starim sa 31. godinom ću svojom borbom, željom, voljom i zalaganjem u trenažnom procesu zatvoriti usta, dok se nadam i zapaženim partijama u svom najdražem dresu. Ako se već ne izborim za status kod stručnog štaba, klupa je za svakog igrača kao i tribine, no ja neću za razliku od nekih drugih finansijski oštetiti klub, jer ovdje dolazim da završim sa profesionalnim igranjem, i da krenem u trenerske vode. Ono što je sasvim sigurno da ću biti velika potpora rukovodstvu kluba, Upravnom odboru, sportskom direktoru i stručnom štabu u razvoju mladih igrača, jer svojim dugogodišnjim iskustvom imam dosta toga da ponudim, prenesem, a i da kažem... Veliki pozdrav Adnan Jahić. PS: Sloboda je moja kuća, kada su me otjerali, otišao sam da bi se vratio", napisao je Jahić.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi