Jahić: Znali smo da će biti teška utakmica

AEK slavio na Poljudu

Jahić: Znali smo da će biti teška utakmica

AEK je pobjedom na Poljudu nad Hajdukom od 3:1 došao na korak do plasmana u knock-out fazu Europa lige, a u posljednjem kolu bit će im dovoljan i samo bod na Olimpijskom Stadionu protiv Zenita, no naš reprezentativac ističe kako će Grci u ovom susretu ići na pobjedu.

Grci su poveli sa 1:0 golom iz penala koji je realizovao Scocco, nakon kojeg je kao što Jahić kaže sve išlo lakše. Do kraja utakmice golove za AEK još su postigli Manolas i Blanco, dok je poraz Bilih ublažio Jurica Buljat u samom finišu utakmice.

"Zanali smo da će to biti teška utakmica. Hajduk je bio dobar na početku utakmice, ali mi smo napadali i nametnuli svoju igru. Poslije prvog gola sve je išlo lakše", rekao je Sanel Jahić za SportSport.ba, osvrnuvši se na utakmicu posljednjeg kola:

"Odgovara nam i bod protiv Zenita, ali mi idemo na pobjedu. Zenit se već plasirao, ali opet neće bili lako pobjediti ih, međutim mi ćemo imati veliku podršku navijača što je veliki plus."

Atinjani se nalaze na četvrtoj poziciju grčke Super lige, a reprezentativac Bosne i Hercegovine kaže kako još uvijek ništa nije gotovo.

"AEK uvijek ide na titulu. Trenutno nam prve dvije ekipe bježe osam bodova, ali ima još dosta da se igra. Nadam se da će do kraja napraviti više kikseva", rekao je za kraj razgovora 28-godišnji defanzivac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.