Jahiću 90 minuta, Šehić opet na klupi

Karabukspor slavio, Mersin poražen

Jahiću 90 minuta, Šehić opet na klupi

Adnan Beganović

U tri susreta 30. kola turskog fudbalskog prvenstva postignuta je pet golova, a do nove pobjede stigao je Karabukspor, našeg Sanela Jahića.

Naime, Karabukspor je pred svojim navijačima sa 2:1 savladao Antalyspor, a bh. reprezentativac Sanel Jahić na terenu je proveo svih 90 minuta. Oba gola za pobjedničku momčad postigao je Parlak, dok je za poražene strijelac bio Boyraz.

Fudbaleri Manisaspora su bili bolji od Mersina (2:0) na čijem golu ponovo nije bilo bh. reprezentativca Ibrahima Šehića. Pitanje pobjednika odlučeno je u drugom dijelu. Do 70. minute nije bilo golova, a onda je Promise doveo Manisaspor u vodstvo, da bi isti igrač u sudijskoj nadoknadi pogodio za 2:0.

U duelu Samsunspora i Gaziantepspora nije bilo golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.