Jahović demantovao odlazak sa Koševa

Mladi napadač ostaje u Sarajevu

Jahović demantovao odlazak sa Koševa

Jedan od boljih igrača Sarajeva ove sezone je bio Adis Jahović. Navijači su ga najviše upamtili kada je pogodio protiv gradskog rivala Željezničara.

Ovih dana je procurila informacija da ovaj nadareni napadač napušta Sarajevo. Ipak, Jahović je sve demantovao u razgovoru za naš portal.

"Pojavila se informacija da napuštam klub. Ne znam odakle je to došlo. Nikada ni za jedan medij to nisam rekao. Moram naglasiti da sam jako zadovoljan u Sarajevu i da sam tek počeo pružati prave partije. Kako se došlo do ovih informacija ja stvarno ne znam, samo znam da ja nisam nikome davao nikakave izjave", kaže Adis Jahović.

"Jedva čekam okupljanje i početak priprema, ako nisam ni prekidao pripreme, jer i sada održavam formu kako bih još bio bolji. Zadnje utakmice smo odigrali stvarno odlično i ako ovako nastavimo, bićemo sigurno kandidati za titulu. Što se mene lično tiče, siguran sam da ću još više pokazati ove polusezone i svojim golovima obradovati naše navijače", rekao je mladi napadač Sarajeva za SportSport.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.