Jahović: Volio bih zabiti gol Željezničaru

Makedonski napadač Sarajeva priželjkuje pobjedu

Jahović: Volio bih zabiti gol Željezničaru

Sarajevo je u 10. kolu Premijer lige u posljednjim trenucima susreta protiv Travnika došlo do pobjede, a napadač Bordo tima, Adis Jahvić iskazuje zadovoljstvo svojom i igrom svog tima, te ističe kako bi volio postići pogodak u najvećem bh. derbiju.

Tim sa Koševa na svom terenu je u posljednjim trenucima slomio otpor Travničana, golom Dženaldina Hamzagića iz slobodnog udarca, a makedonski napadač Sarajeva za naš portal kaže kako su strpljivo igrali do tog trenutka, što im se i isplatilo.

"Bio je vrlo loš teren, bilo je teško trčati, a ne tek igrati. Međutim, iako je rezultat bio 0:0 nismo srljali naprijed i izbijali loptu, već smo igrali od noge do noge. Sreća pa je došao taj gol u finišu susreta iz slobodnjaka. Sve u svemu, zadovoljan sam", kaže Adis Jahović za SportSport.ba.

Ove sezone Jaha je postigao tri gola, do kojih je jedan eurogol protiv Olimpica, gol koji se rijetko viđa na našim trenima, te jedan u kupu što ga čini najboljim strijelcem Sarajeva. 23-godišnji napadač koji je rođen u Skoplju očekuje još pogodaka, a priželjkuje i da zatrese mrežu najvećeg rivala Bordo kluba, Željezničara u utakmici koja je na rasporedu narednog vikenda.

"Prezadovoljan sam svojom formom, jer u svakoj utakmici stvorim najmanje po dvije-tri prilike. Nadam se da će u nastavku na mom kontu biti još nekoliko golova, međutim velika mi je želja da postignem pogodak ovog vikenda u derbiju protiv Željezničara."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti