Mladi sutra protiv Španije

Jajalo: Biće bombardovanja sa svih strana

Mlada fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra će u okviru kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo snage odmjeriti sa Španijom, a uoči ovog susreta bh. javnosti se između ostalog obratio i golman Kristijan Jajalo.

"Svjesni smo s kim igramo, teško je igrati sa takvom ekipom, pogotova na domaćem terenu. Biće bombardiranja sa svih strana, ali ja sam spreman. 

"Pokušat ću na najbolji način odraditi posao. Naravno, biće mi potrebna pomoć ekipe. Morata je po meni najopasniji igrač, no ne bih baš nekog posebno izdvajao. Svi znamo o kakvim se igračima radi", dodao je golman naše mlade reprezentacije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.