Novalija optimističan

Jajalo: Velež se želi nadigravati, a nama to odgovara

Mato Jajalo već na prvim utakmicama pokazalo je da će biti veliko pojačanje za Sarajevo. Veznjak koji je na Koševo stigao iz njemačkog Kolna optimista je pred sutrašnju utakmicu protiv Veleža.

„Velež je tim koji će se željeti nadigravati sa nama, što će i nama svakako odgovarati. Motivisani smo i svjesni šta sa tri boda možemo napraviti,“ kazao je Jajalo, te prokomentarisao kvalitet fudbala u BiH, koji ga je kako kaže pozitivno iznenadio:

„Pozitivno sam iznenađen svime jer kvalitet postoji, a razlika je samo u uslovima u kojima se radi. Igrači su kvalitetni, zalaganje je kod svih stopostotno.“

Meče između Sarajeva i Veleža na programu je u nedjelju od 15:30 sati na stadionu "Asim Ferhatović - Hase".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.