Metalleghe iznenađujuće slavio na Otoci

Jajčani žele nastaviti niz

Fudbaleri Metalleghe iz Jajca za koji je igralo ili sjedilo na klupi nekoliko bivših igrača Olimpica, savladali su ovaj sarajevski klub, usporivši ga u trci za plasman u elitni rang bh. fudbala.

Gol odluke postigao je Kenan Hreljić nakon centaršuta Aleksandra Malbašića iz slobodnjaka s desne strane. Mladi stoper još jednom je zatresao mrežu domaćina, ali je gol poništen zbog ofsajda.

Iako se za fudbal ijedne ekipe može reći da je bio kvalitetatan, gosti su stvorili nekoliko dobrih akcija, a prednjačio je mladi Andrej Pavlović. Na kraju, malobrojni navijači domaćih negodovali su jer su gosti pokazali zavidno htijenje, kao da im je bitna utakmica.

"Mi smo željeli ovdje odigrati tako da nastavimo niz. Utakmica je bila teška, ali smo u tome uspjeli, pokazali smo igru iz prošlih kola. Čestitao bih svojim momcima na osvpjena tri boda i nadam se da ćemo i u narednom kolu ostvariti pobjedu", kratko i jasno se "napričao" trener tima iz Jajca, Anel Omerinović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi