Jaka kiša odgodila meč Nice i Lyona

Jaka kiša odgodila meč Nice i Lyona

Midhat Šljivak

Meč 37. kola francuskog fudbalskog prvenstva između Nice i Lyona koji se trebao igrati na Municipal du Ray stadionu odgođen je zbog jake kiše koja pada u Nici.

Jaka kiša koja je danas padala u Nici u potpunosti je potopila teren stadiona, a odlučeno je da se ovaj meč otkaže. Susret će se tako umjesto večeras odigrati sutra sa početkom od 15 sati.

Oba tima će tako biti u prilici da se dodatno odmore pred veoma važan susret, a i Nica i Lyon se bore za palsman u Ligu prvaka. Lyon je trenutno treći sa 63 boda, a Nica je peta sa 60 bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.