Jakupović blizu prelaska u Tottenham

Švicarski golman porijeklom iz BiH

Jakupović blizu prelaska u Tottenham

Eldin Jakupović, švicarski golman porijeklom iz naše zemlje, tvrdi kako je već spakovao stvari i mogao bi preseliti na White Hart Lane.

Čini se kako će Haurelho Gomes napustiti redove Tottenhama, a njegova zamjena u londonskoj ekipi mogao bi biti Jakupović, koji je trenutno član Olympiakosa Volosa.

Ekipa švicarskog golmana porijeklom iz Bosne i Hercegovine izbačena je u amatersku grčku ligu zbog namještanja utakmica, tako da je Jakupović u potrazi za novom sredinom.

"Moje stvari su već spakovane. Igranje u četvrtom rangu u ovom trenutku nije opcija za mene. Na vrhuncu sam forme, to je sigurno", rekao je Jakupović, dodavši:

"Optimističan sam u vezi moje budućnosti. Nadam se da će mi UEFA dozvoliti transfer".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.