Jakupović mijenja Cudicinija?
Eldin Jakupović

Bosanac na meti Tottenhama

Jakupović mijenja Cudicinija?

Nesuđeni reprezentativac Bosne i Hercegovine Eldin Jakupović nalazi se pred potpisom ugovora za engleski Tottenham.

Ugledni engleski dnevnik The Times piše danas kako je ovaj golman, rođen u Kozarcu, na meti trenera Tottenhama već neko vrijeme, te kako bi na golu trebao zamijeniti nekadašnjeg golmana Chelsea Carla Cudicinija.

Jakupović nastupa u Rusiji, za ekipu Lokomotiva iz Moskve i već se neko vrijeme nalazi na listi želja Tottenhama, gdje bi bio zamjena za trenutno prvog golmana sa White Hart Linea Brazilca Heurelha Gomesa.

Bivši U21 reprezentativac Bosne i Hercegovine izgubio je (nažalost) pravo nastupa za BiH nakon što je već jednom promijenio fudbalsko državljanstvo, nastupivši za mladu fudbalsku reprezentaciju Švajcarske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.