Jakupović: Pregovaram sa Tottenhamom

Bivši U21 reprezentativac BiH priznao

Jakupović: Pregovaram sa Tottenhamom

Eldin Jakupović, golman Lokomotive iz Moskve na posudbi u Grasshopperu priznao je da je zapeo za oko Harryju Redknappu i da je u pregovorima sa Tottenhamom.

Reprezentativac Švajcarske, rođen u Bosni i Hercegovini (Kozarac), nalazi se na meti slavnog kluba iz sjevernog Londona.

"Tačna je informacija da pregovaram sa Tottenhamom. Ipak, ne želim davati detalje dok su pregovori u toku“, kazao je ovaj nesuđeni reprezentativac Bosne i Hercegovine.

Jakupović, koji je u dvije utakmice nosio dres mlade U21 reprezentacije Bosne i Hercegovine, jedan je od traženijih mladih golmana na evropskom tržištu, a pretpostavlja se da bi Tottenham za njegove usluge morao odvojiti oko dva miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.