Jakupović sudi derbi na Tušnju, tri utakmice u TV prenosu

Premijer liga, 22. kolo

Jakupović sudi derbi na Tušnju, tri utakmice u TV prenosu

Ovog vikenda se nastavlja takmičenje u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, a na rasporedu je 22. kolo.

Najzanimljiviji susret bit će odigran na Tušnju, gdje će se u subotu od 15 sati sastati Sloboda i Željezničar. Glavni sudac utakmice će biti Edin Jakupović, pomagat će mu Sreten Udovičić, Goran Dujak, Ratko Kunić, Husein Terzić i Ilija Živković, dok će delegat biti Ferid Čovčić. Meč sa Tušnja će biti u direktnom prenosu na Mojoj TV.

Sarajevo će u nedjelju od 17 sati ugostiti Slaviju, a prvi sudac će biti Emir Spahalić. Pomoćnici su Antoni Bandić, Ljubo Miličević i Dušan Berak, a utakmicu će prenositi Arena Sport.

Zanimljivo će biti i na Pecari, gdje će u nedjelju od 15 sati se sastati Široki Brijeg i Čelik, a odlučno je da glavni sudac bude Zoran Grbić. Zrinjski će dočekati Rudar u Mostaru (subota, 18:00), a na centru će se naći Haris Kaljanac, dok će istog dana u 15 sati igrati Olimpic i Vitez, gdje će glavni sudac biti Dragan Petrović. Utakmica sa Otoke će biti u direktnom prenosu na BHT.

Travnik i Borac u subotu od 15 sati igraju svoj meč na Piroti, a sudac će biti Goran Paradžik, dok se u istom terminu igraju meče Drine i Radnika, gdje će suditi Darko Obradović, te Mladosti i Veleža, gdje će pravdu dijeliti Antoni Bandić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Klikom na sljedeći link možete pogledati kompletnu listu i zvanične termine utakmica 22. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi