Jakupović: Tri boda protiv Mladosti DK bi nam mnogo značila

Fudbaler Metalleghea za SportSport.ba

Jakupović: Tri boda protiv Mladosti DK bi nam mnogo značila

D. Vejo

Fudbaleri Metalleghea će u okviru 5. kola Lige za opstanak prvenstva Bosne i Hercegovine u Banjaluci dočekati ekipu Mladosti DK.

Izabranici Mate Neretljaka s velikim samopouzdanjem dočekuju pomenuti susret s obzirom da su u prošlom kolu ostvarili zlata vrijednu pobjedu na gostovanju kod ekipe Širokog Brijega (0:1).

"Pobjeda protiv Širokog Brijega nam je dala mnogo samopouzdanja. Sada kod kuće igramo tri utakmice, prva je protiv ekipe Mladosti DK. Ukoliko tu stignemo do tri boda, bilo bi nam od velikog značaja te bi nam svakako dalo krila za nastavak takmičenja. Do sada smo imali malih nedostataka u završnici, ali i to popravljamo iz meča u meč. Mislim da isti ne bi trebali izostati protiv ekipe Mladosti", rekao je za SportSport.ba fudbaler Metalleghea, Demir Jakupović.

Utakmica između Metalleghea i Mladosti DK igra se u subotu od 17 sati na Gradskom stadionu u Banjaluci.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi