Jamajka bez problema protiv Kurasaoa
Foto: Screenshot

CONCACAF Gold Kup

Jamajka bez problema protiv Kurasaoa

Teme:

U okviru današnjeg programa Gold Kupa snage su odmjerili reprezentacije Jamajke i Kurasaoa, male ostrvske državice smještene blizu obala Venecuele.

Prvo poluvrijeme je prošlo bez većih uzbuđenja, pa se sve vrijedno pomena dogodilo u drugom dijelu.

Jamajčani dolaze do vodstva u 58. minuti preko Romaria Williamsa, dok u 73. Darren Maddocks prima jedan pas u šesnaestercu i "zakucava" loptu u rašlje gola Kurasaoa.

Ekipa Kurasaoa je uprkos porazu uspjela napraviti nekoliko sjajnim prilika u drugom poluvremenu, ali je nedostajalo sigurnosti prilikom realizacije, dok je i golman Jamajke Andre Blake je bio izuzetno raspoložen.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije