Jamajka preuzima tron, dresovi Nigerije padaju u zaborav

Oduševili javnost

Jamajka preuzima tron, dresovi Nigerije padaju u zaborav

Endin Čaušević

Dresovi Nigerije za Svjetsko prvenstvo koje se igralo ovog ljeta u Rusiji bili su nevjerovatan hit, a Nike ih je rasprodao za svega nekoliko dana.

Ljubitelji fudbala su naprosto bili oduševljeni izgledom dresova Nigerije, a mnogi su ih odlučili kupiti iako uopšte nisu imali simpatije prema ovoj selekciji. Nike je zaradio ogroman novac od prodaje dresova s kojom su srušili sve prethodne rekorde.

Međutim, dres Nigerije je pao u zaborav nakon što je Jamajka predstavila nove dresove. Sponzor ove selekcije je Umbro, a dizajn je fenomenalan i za kratko vrijeme je postao hit na društvenim mrežama.

Iz Umbra su otrkili da su šokirani brojem narudžbi koje su dobili za nekoliko dana za dresove Jamajke. Nigerija i Nike bi mogli biti srušeni s trona prije nego što su očekivali.

 Jamaica have released their new home and away kits - with fans loving it

Top Komentari

E.Car
Glupost!!!
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti