Jamak iz Želje otišao u Čelik
Zeničani od 2. febrauara na pripremama u Međugorju

Ništa od Splita, sreću našao u Zenici

Jamak iz Želje otišao u Čelik

Nermin Jamak, napustio je Fudbalski klub Željezničar i priključio se danas treninzima Nogometnog kluba Čelik. Ovaj igrač trebao bi sutra potpisati dvogodišnji ugovor sa klubom sa „Bilinog polja“.

Kako saznajemo, Jamak je sa Upravom Čelika dogovorio uslove oko potpisivanja ugovra, no ostalo je da utvrde određene formalnosti, zbog kojih ni u kojem slučaju ne bi trebalo propasti već dogovoreno.   
Inače, Jamak u prošloj sezoni nije bio zadovoljan minutažom koju mu je pružao bivši trener Želje, Simo Krunić. Dugo je najavljivao kako će napustiti „Grbavicu“, pa je tako, nedavno, u potrazi za angažmanom trebao potpisati za hrvatsku drugoligašku ekipu, Split. Međutim, u posljednji čas stvari oko ovog trasnfera su se iskomplikovale, te je propao.

Jamak u dresu Čelika trebao debitovati u subotnjoj gostujućoj kontrolnoj  utakmici sa Vitezom. Ekipa trenera Marina Bloudeka od 2. februara boraviće na pripremama u Međugorju, gdje će odigrati nekoliko jakih test mečeva kako bi se što bolje uigrala za nastavak Premijer lige BiH u kojem Zeničani žele popraviti loš utisak iz jesenje polusezone.

Čelik je prvi dio bh. prvenstva završio na 10. mjestu sa svega 19 bodova, čime su nezadovoljni i Uprava, i stručni štab, a posebno mnogobrojni navijači „crveno - crnih“. Za vodećim Zrinjskim zaostaju čak 16 bodova!

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.