Jamak oduševio sportskog direktora Vojvodine

Pantelić pratio Plave protiv Mattersburga

Jamak oduševio sportskog direktora Vojvodine

Edmir Škorić

Sportski direktor FK Vojvodina iz Novog Sada, Miodrag Pantelić, također je posmatrao prijateljski susret bh. prvaka Željezničara i austrijskog Mattersburga.

Željezničar je pogotkom Semira Kerle s 1:0 jučer savladao austrijskog prvoligaša, a Pantelić je s tribina posmatrao duel u nadi da će pronaći "materijala" za svoju momčad.

 

Kako saznajemo, sportski direktor Novosađana uočio je Nermina Jamaka, veznjaka Plavih s Grbavice. Pantelić se tako raspitivao za bivšeg nogometaša Čelika.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

No, istina da je Jamak briljirao u pripremnim utakmicama, a protiv mađarskog Pesczija naštimao je pogotke Zebi i Bešliji. 

Ostaje da se vidi da li je Jamak toliko impresionirao Pantelića da će iz Novog Sada u narednim danima na Grbavicu stići i konkretna ponuda.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti