James: Begović je imao vrhunskog trenera

Iskusni engleski golman pohvalio našeg reprezentativca

James: Begović je imao vrhunskog trenera

David Benjamin James, nekadašnji golman engleske reprezentacije i sadašnji član Bristol Cityja, istakao je nezadovoljstvo trenerima golmana u Engleskoj.

Prvi čuvar mreže Engleske na prošlogodišnjem Svjetskom prvenstvu, u razgovoru za The Sun, kao uzrok nedostatak vrhusnkih engleskih golmana, naveo je nedovoljan kvalitet trenera golmana.

James se osvrnuo i na našeg Asmira Begovića, koji mu je bio jedno vrijeme rezerva u Portsmouthu. Iskusni engleski golman pohvalio je našeg reprezentativaca i istakao da je imao vrhunskog trenera u redovima Pompeya.

"Asmir Begović je odličan dečko. Imao je vrhunskog trenera u Portsmouthu, Davida Colesa", rekao je 41-godišnji golman Bristol Cityja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.