James blizu Stoke Cityja

Premiership

James blizu Stoke Cityja

Golman Portsmoutha i reprezentacije Engleske David James vrlo blizu je potpisa ugovora sa Stoke Cityjem. Iz Portsmoutha su najavili kako neće produžiti ugovor Jamesu koji ističe na ljeto, a u slučaju dobre ponude može klub napustiti već u januaru.

Portsmouth se nalazi u velikim finansijskim problemima, a jedan od najskupljih igrača svakako je James koji ima ugovor oko 2 miliona funti po sezoni. Iz tog razloga se u Portsmouthu žele rješiti svog veterana. Ovo je dobra vijest za našeg Asmira Begovića koji tako ostaje bez konkurencije.

James bi u Stekeu trebao potpisati ugovor na godinu i pol, mada još nije potvrđeno. Konkurencija na Britania Stadiumu biće mu danski golman Thomas Sorensen koji brani vrlo dobro, tako da će James teško izboriti poziciju prvog golmana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti