Jandrić: Odlučivaće nijanse

Jandrić: Odlučivaće nijanse

Borac večeras na svom Gradskomn sadionu dočekuje Željezničar u prvoj utakmici finala fudbalskog Kupa Bosne i Hercegovine.

Kapiten banjalučke ekipe Oliver Jandrić biće jedan od najiskunijih fudbalera na terenu, a od njegovog iskustva večerašnji domaćini očekuju mnogo.

"Dvoboj Borca i Željezničara biće ujedno dvoboj i dvije najbolje ekipe u Bosni i Hercegovine, pa zato očekujem dobru utakmicu. Ipak, večerašnji susret teško da može dati odogovor na to ko će biti osvajač Kupa BiH. Ovo će biti samo prvo poluvrijeme, jer ima još i 90 minuta igre na Grbavici", kaže Jandrić za SportSport.ba.

"Ekipa koja bude igrala sa manje nervoze i ekipa koja bude prvaila manje grešeka na terenu je bliža pobjedi. I mi i Željo imamo kvalitetne sastave i odlučivaće nijanse, odnosno broj greški napravljenih na terenu", dodao je Jandrić.

susret finala Kupa BiH između Borca i Željezničara igra se večeras sa početkom u 20:15 sati na Gradskom stadionu u Banja Luci.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.