Jandrić: Prva prepreka je Velež

Borac gostuje u Vrapčićima

Jandrić: Prva prepreka je Velež

Banjalučki Borac još se uvijek, zajedno sa Željezničarom, nalazi u igri za oba trofeja u Bosni i Hercegovini, onaj Premijer lige i Kupa BiH.

Borac će u goste uzdrmanom Veležu u Vrapčiće, gdje će pokušati iskoristiti probleme u koje su upali Rođeni odlaskom stručnjaka Abdulaha Ibrakovića sa mjesta trenera. Banjalučka će ekipe također pažljivo slušati vijesti sa Koševa, gdje gradski derbi igraju Sarajevo i Željezničar.

"Pred nama je veoma važna utakmica u Mostaru koja može odlučiti mnogo toga. Za protivnika imamo jak sastav, koji jako dobro igra kući, ali nama je jednostavno potrebna pobjeda kako bi održali korak sa Željezničarom i iskoristili njihov eventualni kiks u derbiju sa Sarajevom. Atmosfera u ekipi je sjajna i mislim da možemo do bodova", kazao je za SportSport.ba Oliver Jandrić, kapiten Borca.

Borac ima šansu da ove sezone barem jedan od trofeja donese u Banja Luku.

"Nalazimo se u poziciji da osvojimo neki od trofeja, što bi svakako bio veliki uspjeh za nas i naš poklon navijačima. Iz tog razloga motiva nam neće nedostajati, a kvalitete svakako imamo. Moramo se prvo koncentrisati samo na Velež, pa onda igrati od utakmice od utakmice. Prva prepreka nam je u Mostaru i ukoliko tamo ostanemo neporaženi, onda smo u jako dobroj poziciji", dodao je Jandrić.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti