Jandrić: Savladati Široki i uzeti sudbinu u svoje ruke

Borac na Pecari bez Bilbije

Jandrić: Savladati Široki i uzeti sudbinu u svoje ruke

A. Haznadarević

Borac je protiv Leotara nastavio put ka Evropi, ali pred momčadi iz Banje Luke je sad jedna od najtežih prepreka.

Borac će morati da pobjedi u Širokom Brijegu, ali u ovom susretu neće moći da računaju na Nemanju Bilbiju koji se u srijedu povrijedio.  Njega će u sastavu vjerovatno zamjeniti Admir Raščić.

 

"I prije Leotara sam rekao da je za nas svaka utakmica do kraja sezone kvalifikaciona, a ništa se nije promjenilo ni sad uoči gostovanja u Širokom Brijegu. Naš cilj je pobjeda i osvajanje tri boda, jer samo tako ćemo sudbinu oko plasmana u Evropu imati u svojim rukama", kazao je trener Oliver Jandrić.

 

Admir Raščić je poslije Sarajeva i protiv Leotara zatresao mrežu, anavijači Borca od njega očekuju da nastavi golgeterski niz i u narednom susretu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

"Poraz u Mostaru je bio samo jedan slab dan, a već protiv Leotara smo pokazali da smo u formi. Napast ćemo i u Širokom Brijegu, jer nama je pobjeda neophodna", rekao je Raščić.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.