Jandrić: Široki tradicionalno neugodan

Derbi u Banja Luci

Jandrić: Široki tradicionalno neugodan

Edmir Škorić

Epitet derbija u prvom kolu Premijer lige BiH, bez sumnje, ponijet će duel iz Banja Luke, gdje će se susresti stari rivali Borac i Široki Brijeg.

"Široki Brijeg nam je tradicionalno neugodan protivnik i s njima uvijek izlazimo teško na kraj. No, u posljednjoj sezoni smo ostvarili dvije pobjede i dva remija protiv njih, pa nam to daje nadu da ćemo i večeras slaviti. Nadam se da ćemo pobijediti ovu utakmicu, jer bi uistinu bilo sjajno kada bi na taj način otvorili sezonu i na neki se način odužili navijačima za nespretno ispadanje od Lausanne", kazao je kapiten Borca Oliver Jandrić za SportSport.ba, koji večeras, po svemu sudeći, neće dobiti priliku.

"Naša prednost je i to što su gosti oslabljeni neigranjem Wagnera, Šilića, Bandovića i još nekolicine jako kvalitetnih igrača, ali to nas ne treba zavarati. Što se mene tiče, ja večeras neću startati, ali očekujem da mi trener, ipak, ukaže povjerenje do kraja utakmice".

Šef stručnog štaba Banjalučana, Zoran Marić, ne može računati tek na povrijeđenog Mikića, dok su mu svi ostali igrači na raspolaganju.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.