Jandrić: Znamo šta nam je cilj i grabimo ka tome

Sportski direktor Borca za SportSport.ba

Jandrić: Znamo šta nam je cilj i grabimo ka tome

D. Vejo

Oliver Jandrić prije nekoliko dana postavljen je za novog sportskog direktora Borca.

Bivši fudbaler i kapiten Velikana iz Platonove, dobio je priliku da se okuša u novoj ulozi na Gradskom stadionu u Banjaluci. 

"Hvala ljudima iz uprave što su mi omogućili da budem na ovoj funkciji. Pimarni cilj je Premijer liga BiH, tome težimo. Sada imamo i dva nova tj stara pojačanja. Za Bečelića se još uvijek borimo, tačnije za radnu dozvolu dok Mance ima pravo nastupa", izjavio je za SportSport.ba Oliver Jandrić.

Podsjetimo, Borac u subotu igra meč šestog kola Prve lige Republike Srpske na svom terenu protiv ekipe Tekstilca od 16.30 sati, te u isti ulazi nakon remija u prošlom kolu protiv Podrinja u Janji.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi