Novi trener FK Borac

Janjić: Kup je zanimljiv, ali opstanak je prioritet

J. Duvnjaković

Borac iz Banja Luke trenutno se nalazi u Etno selu Stanišići gdje odrađuje pripreme za proljetni dio sezone.

Svi fudbaleri vrijedno i maksimalno ozbiljno treniraju pod palicom Aleksandra Janjića, a zadovoljstvo onim što je dosad napravljeno nije krio ni sam trener.

"Iza nas je mnogo treninga i zajedničkog rada. Sve bolje i bolje se upoznajemo, mada sam ja i ranije poznavao neke fudbalere Borca", govori Aleksandar Janjić na početku razgovora za SportSport.ba i potom dodaje:

"Prva i osnovna stvar je razmišljati o opstanku. Kup je zanimljivo takmičenje, ali mi moramo da se skoncentrišemo i sve snage usmjerimo ka opstanku. Moramo sve napraviti najbolje što možemo kako bi i naredne sezone igrali u Premijer ligi", dodao je Janjić i na kraju naglasio da su njegovi izabranici još uvijek daleko od željene forme. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Velikan iz Platonove je prvi dio sezone završio na 12. mjestu.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi