Janjić: Protivnik je pokazao kvalitet

Vlasenica ponovo poražena

Janjić: Protivnik je pokazao kvalitet

D. Vejo

Šesto kolo play-out faze Prve lige Republike Srpske nije donijelo prevelika iznenađenja. Fudbaleri Vlasenice pretrpjeli su novi poraz. Ovoga puta su na svom terenu izgubili od ekipe Slobode iz Mrkonjić Grada rezultatom 0:3 (0:2).

Iako su odavno u drugoj ligi, Vlaseničani nikako da zabilježe bar remi. O proteklom meči i porazu, pričao je fudbaler Vlasenice.

"Sasvim zaslužena pobijeda gostujuće ekipe. Čestitao bih protivniku na fer i korektnoj igri. Želimo im mnogo sreće u borbi za opstanak. Kvalitet i iskustvo pokazali su fudbaleri Slobode koji su sa tri gola polako utakmicu već u ranoj fazi meča priveli kraju", zaključio je za SportSport.ba fudbaler Vlasenice, Nikola Janjić.

Naredni meč Vlasenica igra u gostima kod ekipe Sutjeske u Foči.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi