Janjić: Vjerujem u opstanak

FK Borac predstavio novog trenera i pojačanja

Janjić: Vjerujem u opstanak

D. Vejo

Bivši trener srbijanskih prvoligaša Rada, Voždovca, Metalca i doskoro Javora iz Ivanjice Aleksandar Janjić, od danas je i zvanično novi trener banjalučkog Borca. 

Janjić je već krenuo u ostvarenje cilja. Prvi trening sa novim trenerom ekipa iz Platonove odradila je danas, a sudeći prema prvim utiscima, trener ne  krije da je ekipa spremna da marljivo radi.

„Momci žele da rade, dobro znaju u kakvoj se situaciji nalazimo i šta nam je primarni cilj. Zadovoljan sam prvim treningom i zalaganjem igrača. Iako imamo mlad igrački kadar, pokušaćemo da iskoristimo sav potencijal koji nam je na raspolaganju kako bi obezbjedili opstanak“, rekao je za sportsport.ba Janjić.

Drugi dio sezone kuca na vrata, te se iz tog razloga banjalučani moraju što prije afirmisati.

„Nemamo mnogo vremena, moramo dizati formu svaka nam je utakmica veoma važna. Biće teško, ali dobro poznajem Premijer ligu BiH. Prva utakmica nas očekuje protiv Slobode, to nam je prvi ispit, ali da ne vjerujem u opstanak ne bih dolazio“, kazao je za naš portal trener cveno plavih.

Novi trener, ali i pojačanja. U klub su se vratila i bivša imena, koja će ponovo imati priliku da brane crveno plave boje i da pokušaju svojim iskustvom, osigurati opstanak banjalučana u društvu najboljih. Riječ je o Borisu Raspudiću i Darku Maletiću.

„Lijepo je vratiti se u matični klub. Kao jedan od starijih igrača, trebam biti primjer ovoj mlađahnoj ekipi i vjerujem da uz dobar rad i pravi stručni štab možemo ostvariti ono što nam je zadatak, a to je da ostanemo u ligi“, ističe Raspudić.

Sa njegovoim mišljenjem slaže se i Maletić, za kojeg će ovo ujedno biti i posljednja sezona kada je u pitanju profesionalno bavljenje fudbalom.

„Jasno nam je gdje smo, šta smo i šta moramo uraditi. Moramo pružiti svoj maksimum u drugom dijelu sezone. Zadnja utakmica u sezoni, ujedno će biti posljednja i za mene. Završavam karijeru i drago mi je što sam dobio priliku da se oprostim pred svojom publikom“, dodaje za SportSport.ba Maletić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pored trenera i povratnika, na stolicu sportskog diretkora došao je i Branimir Tulić. Čelnici kluba kažu da su u kontatku sa još nekim novim imenima, a uveliko se priča i o povratku Nemanje Bilbije u redove banjalučana. Fudbaleri Borca odigraće prvu kontrolnu utakmicu trećeg februara, dok će na pripreme krenuti odmah drugi dan, na destinaciju koja još uvijek nije potvrđena.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti