Janjoš: Bili smo spretniji i sretniji
foto: Spartak.sk (Peter Kollár)

Janjoš: Bili smo spretniji i sretniji

Remijem u Slovačkoj, FK Sarajevo će nastaviti svoje evropsko putovanje. Nakon sjajne prestave i prolaska u treće pretkolo šef stručnog štaba Mehmed Janjoš bio je zadovoljan, ali već fokusiran na svog narednog protivnika.

"Kao što smo u Sarajevu imali dvije-tri prilike koje nismo uspjeli kapiralizirati, ovdje u Slovačkoj smo i spretno i sretno postigli gol izjednačenja. Kada se sve sabere mislim da od dvije podjednake ekipe ide malo sretnija i malo spretnija.", rekao je Janjoš, nakon utakmice u Trnavi.

"Sada se okrećemo narednoj utakmici, koja nas čeka već u četvrtak. Moramo osvježiti ekipu i odigrati što bolje, te pokušati napraviti još jedno iznenađenje". završio je vidno zadovoljni i raspoloženi Mehmed Janjoš.

Naredni protivnik FK Sarajeva je Helsinborg koji je sinoć nakon produžetaka savladao gruzijski Zestafoni. Po isteku regularnog vremena u Helsinborgu, gosti iz Gruzije imali su vodstvo 2:1, što je rezultat jednak onome iz prvog susreta kada je slavio Helsinborg. U 100. minuti meča pogodio je Sundin i tako izveo svoj tim na megdan Sarajevu.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.