Janjoš čestitao igračima

Olimpic kući sa tri boda

Janjoš čestitao igračima

Trener Olimpica Mehmed Janjoš čestitao je svojim igračima nakon što je sarajevski premijerligaš ostvario značajnu pobjedu na gostovanju kod Širokog Brijega.

"Čestitao bih svojim igračima na zaista sjajno odiganoj utakmici, koja je, međutim, mogla poći i drugim tokom da je Široki umjesto stative pogodio mrežu. Mislim da su gledaoci mogli uživati u jednoj dobroj fudbalskoj predstavi, a mi smo veoma zadovoljni sa nova tri boda", rekao je Janjoš.

Njegov kolega na drugoj strani, Ivo Ištuk, nije imao razloga za zadovoljstvo, nakon što je njegova ekipa pretprila i treći poraz u nizu.

"Teško je bilo šta reći u ovom trenutku. Utakmica je bila otvorena, a mi smo primili dva gola iz dva kontranapada. Moram priznati da je Olimpic zasluženo pobijedio. Mi se trenutno nalazimo u veoma teškoj situaciji i navijači imaju pravo što su nezadovoljni", kazao je Ištuk.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.