Janjoš: Idemo u goste kvalitetnoj momčadi

Vukovi gostuju na Pecari

Janjoš: Idemo u goste kvalitetnoj momčadi

Adnan Beganović

Fudbaleri Olimpica danas će na Pecari u okviru 18. kola Premijer lige snage odmjeriti sa domaćim Širokim Brijegom.

Najmlađi sarajevski premijerligaš u Široki Brijeg ide u jako teškom trenutku, jer izabranici Ive Ištuka na samo startu proljetnog dijela upisali su dva poraza, te danas nemaju pravo na kiks.

"Idemo na noge protivniku koji je na samom otvaranju proljetnog dijela sezone doživio dva poraza, no isti nisu odraz slabe kvalitete Širokog Brijega. Mislim da se radi o dobroj momčadi, koja i ove godine želi u Evropu. Vjerujem da će mojim mladim igračima direktan televizijski prenos biti dodatni motiv da pokažau šta znaju", rekao je šef stručnog štaba Olimpica, Mehmed Janjoš.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti