Janjoš: Male su šanse da još nekoga dovedemo

Sarajevo otputovalo na pripreme

Janjoš: Male su šanse da još nekoga dovedemo

Endin Čaušević

Nogometaši Sarajeva optutovali su u Antaliju gdje će boraviti naredne dvije sedmice.

Sarajevo se tradicionalno u januaru priprema u Antaliji nakon što prvi i onaj nezgodniji dio priprema odradi u hercegovačkom gradu Čitluku.

U Antaliji će bordo tim odigrati i tri prijateljske utakmice i to protiv Lokomotiv Taškentka 6. februara, Nefčija iz Bakua 9. februara i Mariupola 12. februara. Povratak u Sarajevo zakazan je za 13. februar.

"Prošao je teži dio priprema i sada idemo u Antaliju na završni dio priprema gdje imamo tri jake utakmice i idealne uslove za rad. Probat ćemo naći najboljih 11 i da što bolje uđemo u novu sezonu", rekao je trener Sarajeva Mehmed Janjoš, dodavši:

"Ovo je ekipa koja može i koja zna, ali svi zajedno moramo biti skoncentrisani da bismo napravili rezultat".

"Duljević ostaje do 1. jula i to nas raduje. S njim smo jedna druga ekipa. Što se Saida tiče, on je u normalnom trenažnom procesu, dobro radi i dobro trenira, ali pojavi se umor i imat ćemo toleranciju prema njemu. On je veliki znalac, ali mora da počne da trči, da radi, da ulazi duele i da pokaže zašto je Said Husejinović ili neće igrati", istakao je Janjoš. 

Kada je riječ o pojačanjima, Janjoš kaže da su male šanse da će neko doći u njegov tim do početka nastavka sezone, ali ne isključuje tu mogućnost.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vidi video!

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi